AKUPUNKTØR Maria Madelaine Holtuin Andersen

 

Hun er å treffe på klinikken (dag/kveld).
Det er viktig å gå til godt kvalifiserte akupunktører!

Maria har studert medisin grunnfag

og har en bachelorgrad i akupunktur fra Norges Helsehøyskole (NHCK) i Oslo,

samt kompetanseutvikling gjennom hospitering ved Zhong Shan Hospital Nanjing, Kina.

Hun er medlem av Akupunkturforeningen.

Hun kan også tilby akupunktur for gravide.

Maria tilbyr smertelindrende og forebyggende behandling for blant annet muskel- og skjelettlidelser, hodepine/migrene, stress, allergi, bihulebetennelse, irritabel tarm (IBS) og infertilitet.
Hun benytter seg av behandlingsformene:
- Tradisjonell Kinesisk Akupunktur (TKM)
- Elektroakupunktur
- Triggerpunktbehandling
- Kopping
- Moxabehandling

 

AKUPUNKTUR

1. okt, 2020
1. okt, 2020
1. okt, 2020
1. okt, 2020
30.03.2016

Maria Madelaine Holtuin Andersen

KONTAKTINFO:

Maria Madelaine Holtuin Andersen treffes på:

tlf. 63 92 46 80 / 902 61 473  LEGG EVENTUELT IGJEN BESKJED HVIS IKKE SVAR, ELLER SEND SMS.

e-post: akupunktur.maria@gmail.com

 

Priser

Se den komplette prislisten for de ulike behandlingene.
(NB! Avbestilling av avtaler må skje senest 24 timer før, ellers må timen betales i sin helhet).

Individuelt tilpasset behandling

Ved Fysioterapi og Helseklinikken får du en svært personlig og grundig behandling. Første konsultasjon er på en hel time med helhetlig oppmerksomhet, helseintervju, undersøkelser og behandling. Behandlingen er individuelt tilpasset hver pasient.

Akupunktøren har selvsagt taushetsplikt.

Maria tilbyr smertelindrende og forebyggende behandling for blant annet muskel- og skjelettlidelser, hodepine/migrene, allergi, irritabel tarm (IBS) og infertilitet. Maria har også spesialisering innen emosjonelle lidelser - angst og uro, depresjon, stress, søvnproblemer.

Det er viktig å gå til godt kvalifiserte akupunktører! Maria har studert medisin grunnfag og har en bachelorgrad i akupunktur fra Norges Helsehøyskole (NHCK) i Oslo, samt kompetanseutvikling gjennom hospitering ved Zhong Shan Hospital Nanjing, Kina.

Hun er medlem av Akupunkturforeningen.

Mer informasjon om akupunktur: www.akupunktur.no

Hva er akupunktur?

Akupunktur er et flere tusen år gammelt kinesisk behandlingssystem som gjennom både lang erfaring og moderne medisinsk forskning har vist seg å være en effektiv behandlingsmetode uten bivirkninger. Ved hjelp av å stikke tynne, sterile nåler i definerte punkter (akupunkturpunkter) langs kroppens energibaner (meridianer), kan akupunktøren hjelpe kroppen til å aktivere prosesser som gjør den i stand til å helbrede seg selv.

Akupunktur kan fungere som hovedbehandling ved svært mange lidelser. Ved behov for annen medisinsk behandling er akupunktur nyttig som et supplement.

Akupunktur stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser.

Akupunktøren tar sikte på å identifisere årsaken til sykdommen/symptomet eller plagen man måtte ha, og dermed rette behandlingen mot årsaken til symptomene. Akupunktøren jobber med den såkalte Qi, som er den livgivende energien som flyter gjennom alle mennesker, ved å identifiserer hvordan denne energien er ute av balanse eller blokkert, og så bruke tynne sterile nåler eller varmende moxa i akupunkturbehandlingen for å hjelpe kroppen og sinnet til bedre helse og vitalitet.
Akupunktøren gir deg en svært individuell behandlingsplan basert på kunnskap om akupunktur etter flere års utdanning, kombinert med informasjon om deg som person, og hva du søker hjelp for.

Maria benytter både tradisjonell/klassisk kinesisk akupunktur som er basert på kroppens meridiansystem og definerte akupunkturpunkter, og såkalt medisinsk akupunktur med behandling av muskel-triggerpunkter (IMS). I tilegg brukes av og til øreakupunktur.

AKUPUNKTUR FOR GRAVIDE

 

AKUPUNKTUR FOR GRAVIDE
Akupunktør Maria Holtuin tilbyr behandling for plager i svangerskapet – slik som kvalme, ryggsmerter, ødem, fordøyelsesproblemer og slitenhet etc. Videre anbefales fødselsforberedende akupunktur fra uke 35/36. Etter fødsel hjelp med bl.a. melkeproduksjon og ”baby-blues”. Babyer og småbarn kan få behandling mot for eksempel kolikk, luftveisproblemer, søvn og uro. 

Kontakt Maria på tlf: 902 61 473  eller e-post: akupunktur.maria@gmail.com