CORONA , SE FORSIDE FOR BRANSJESTANDARD; hygieneregler som er gjeldende i forhold til FHI.no kun 1 og 1 pasient inne. ER foreløpig ikkke åpnet for grupper.

Vi tilbyr yoga eller behandling 1 til 1 for gravide.

Vi tilbyr også akupunktur for gravide.

Ring 63924680 sentralbord. 

Veldg Anna Rognstad, fysioterapeut

Eller MAria H Andersen akupunktør 

BASSENGTRENING FOR GRAVIDE OG BARSELKVINNER
Fysioterapi og Helseklinikken AS har kommunal driftsavtale og tilbyr trening for gravide og barselkvinner i varmtvannsbasseng ved Råholt Bad.

Tidspunkt: Tirsdager kl 10-11. Egenandel er kr. 121,-.

Kontakt Fysioterapeut Anna Rognstad Post på tlf: 934 61 568

 

YOGA TRENING FOR GRAVIDE I SAL
Yoga er fantasisk for gravide. Den gir den gravide en rekke teknikker man har bruk for før, under og etter fødselen. Først og fremst hjelper yoga gravide til å slappe av og kontrollere pusten, noe som blant annet gjør det lettere å takle smerter. Gjennom regelmessig yoga styrkes musklaturen, samtidig som kroppen din blir bedre rustet til å tåle fødselen.

Kontakt Corrinne Kennedy på tlf: 465 45 434

 

TRENING FOR GRAVIDE I SAL

Generell trening av hele kroppen og spesielt trening av bekkenbunnsmuskulatur er bra for gravide. Få veiledning og råd om trening i svangerskapet.

Tidspunkt: Torsdager kl 12.00.

Dersom for få påmeldte, settes det opp et individuelt program i stedet. 

Kontakt Fysioterapeut Anna Rognstad Post på tlf: 934 61 568

 

AKUPUNKTUR FOR GRAVIDE
Akupunktør Maria Holtuin tilbyr behandling for plager i svangerskapet – slik som kvalme, ryggsmerter, ødem, fordøyelsesproblemer og slitenhet etc. Videre anbefales fødselsforberedende akupunktur fra uke 35/36. Etter fødsel hjelp med bl.a. melkeproduksjon og ”baby-blues”. Babyer og småbarn kan få behandling mot for eksempel kolikk, luftveisproblemer, søvn og uro. Kontakt Maria på tlf: 902 61 473 eller e-post: akupunktur.maria@gmail.com