BASSENGTRENING FOR GRAVIDE OG BARSELKVINNER
Fysioterapi og Helseklinikken AS har kommunal driftsavtale og tilbyr trening for gravide og barselkvinner i varmtvannsbasseng ved Råholt Bad.

Tidspunkt: Tirsdager kl 10-11. Egenandel er kr. 121,-.

Kontakt Fysioterapeut Anna Rognstad Post på tlf: 934 61 568

 

YOGA TRENING FOR GRAVIDE I SAL
Yoga er fantasisk for gravide. Den gir den gravide en rekke teknikker man har bruk for før, under og etter fødselen. Først og fremst hjelper yoga gravide til å slappe av og kontrollere pusten, noe som blant annet gjør det lettere å takle smerter. Gjennom regelmessig yoga styrkes musklaturen, samtidig som kroppen din blir bedre rustet til å tåle fødselen.

Kontakt Corrinne Kennedy på tlf: 465 45 434

 

TRENING FOR GRAVIDE I SAL

Generell trening av hele kroppen og spesielt trening av bekkenbunnsmuskulatur er bra for gravide. Få veiledning og råd om trening i svangerskapet.

Tidspunkt: Torsdager kl 12.00.

Dersom for få påmeldte, settes det opp et individuelt program i stedet. 

Kontakt Fysioterapeut Anna Rognstad Post på tlf: 934 61 568

 

AKUPUNKTUR FOR GRAVIDE
Akupunktør Maria Holtuin tilbyr behandling for plager i svangerskapet – slik som kvalme, ryggsmerter, ødem, fordøyelsesproblemer og slitenhet etc. Videre anbefales fødselsforberedende akupunktur fra uke 35/36. Etter fødsel hjelp med bl.a. melkeproduksjon og ”baby-blues”. Babyer og småbarn kan få behandling mot for eksempel kolikk, luftveisproblemer, søvn og uro. Kontakt Maria på tlf: 902 61 473 eller e-post: akupunktur.maria@gmail.com

 

KIROPRAKTIKK FOR GRAVIDE
Kiropraktor Anne Lise A. Rønningen tilbyr behandling for gravide som sliter med smerter/plager fra bekken, ryggsøylen og hodepine. Gravide kan behandles helt opp til fødsel, valg av behandlingsteknikker tilpasses kvinnens problemstilling og det tas hensyn til den voksende magen. Hun tilbyr også behandling for spedbarn med smerter eller problemer med motorisk utvikling. Kontakt Anne Lise på tlf: 92 05 04 74.