RÅHOLT THAIMASSASJE , MOON .

 MOON TILBYR EN REKKE ULIKE BEHANDLINGER 

HUN SETTER SAMMEN DEN BEHANDLINGEN SOM PASSER FOR DEG .

TILBYR :

Gavekort til den som har alt ! TILBUD

Klassisk Thaimassasje, kopping, olje/velvære massasje,

Tok Sen - hammermassasje,

Varme vulkanske steiner : ansiktsmassasje og

magemassasje. Lymfe/ meridianer .

Kinesisk akupunkur med strøm.

Veksler med kinesisk - og thai behandling 

Bruker nydelige varme oljer som er gjør deg godt. 

⭐Ring for TILBUD første time!

⭐eller Instagram.  Moon Råhoot  Thai  massasje

⭐Facebook: Moon Råholt Thaimassasje ved Fysioterapi og Helseklinikken 

Du kan lese mere også på:

Prisene er omtrent de samme som under . SE HJEMMESIDEN. 

⭐Tlf: 973 46 969

MASSASJE TERAPEUT, Olga Hohlova

Massasje meny:

Massasje på rygg og nakke, armer og / eller bein

30 min kr. 450,-

45 min kr. 600,- 

Helkroppsmassasje / klassisk massasje

60 min kr 750,-

90 min kr. 1.000,-

120 min 1.250,- Kr

Idrettsmassasje

Hard og intensiv massasje!  (for de som tåler...)

Idrettsmassasje brukes for å korrigere uregelmessigheter i muskulatur med manipulasjon av bløtvevet. Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk, og kan til tider føles ubehagelig og/eller smertefull.  Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev og slik fremskynde restitusjon og helingsprosessen. Reduserer arrvev rundt skadeområdet, stimulerer kroppen til å kvitte seg med overflødig væske rundt skadeområdet, behandler forstuinger og belastningsskader.

50 min kr. 850,- 

Ansikts -, hodebunn– og nakkemassasje

Denne spesialbehandlingen tar tak i stress-symptomer, samt stive og støle muskler. Vi benytter eteriske oljer og varme som vil gi deg en unik opplevelse.

Din hud og resten av kroppen vil elske det. Ansiktet er fullt av små muskler og faktisk et sted som er fullt av spenninger. Riktig utført ansiktsmassasje kan gjøre underverker for deg. Det er ikke helt uten grunn at ansiktsmassasje blir kalt «ansiktsløftning uten kniv». Ansiktsmassasje virker forebyggende på tidlige rynker, øker blodsirkulasjonen, fjerner stress, løser opp spenning og virker beroligende på hele kroppen. Massasje hjelper også huden med å bevare sin smidighet og elastisitet. Massasje for ansiktet er like viktig som massasje for resten av kroppen.

En avslappende massasje for spente muskler i ansikt, kjeve, nakke og hodebunn.

30 min kr. 490,-

Relax / stress ned / aromamassasje

Delikat helkroppsmassasje

En vidunderlig opplevelse for kropp og sjel. Vi arbeider med eteriske oljer under behandlingen for optimal avstressende og beroligende effekt. Aromamassasje er en myk, men effektiv form for massasje.

TILBUD for GAVEKORT! Passer for absolutt ALLE!

45 min kr. 600, –

Sjokolade – massasje

Det er en luksuriøs og avslappende kroppsbehandling. En kombinasjon av sjokolade og massasje er skjønnhetens eliksir, som gir nærende, fuktighetsgivende... . Lukten av sjokolade gir en positiv effekt til sentralnervesystemet, vekker humøret og gir ekstra energi. Det er et utmerket antidepressiv. Sjokoladeterapi gjenoppretter kroppen. Vi vet at kakao stimulerer lykkehormonet. De skaper godt humør, hjelper på tilbaketrekning av fett fra kroppen. Super å gi bort som KJEMPEGAVE   til noen som fortjener det…

Anbefales også ved tretthet og hodepine

60 min kr. 750, – 

Fot – og leggmassasje

Hva gjør massasjen?

- Øker blodsirkulasjonen
– Velvære
– Aktiviserer venepumpa
– Myker opp stiv leggmuskulatur

30 min kr.  490,-

Koppingmassasje (vakuum / detoxmassasje)

Øker blodsirkuljasjon og lymfedrenasje

Kopping foregår ved bruk av gummikopper eller glasskopper. Når koppen setter på huden skapes et undertrykk som presser de røde blodlegemene ut av kapillærene (også kalt hårrørsårene). Dermed løftes huden opp fra det underliggende vevet, og man skaper et undertrykk også i vevet under huden. Sirkulasjonen stoppes et øyeblikk, og når man slipper opp undertrykket utløses en kraftig gjennomstrømming som setter i gang helningsprosessen.

Fordelen med koppingmassasje, er at dersom du for eksempel har en betennelse i muskulatur eller muskelfestet, kan vanlig massasje være svært smertefull. Man tåler dårlig at betent vev trykkes ned, men man tåler godt at vevet løftes opp ved hjelp av koppene.

Hvorfor virker denne formen for massasje mot cellulitter?
Koppingmassasje er effektiv mot cellulitter fordi den fysisk går inn å “knuser” fettcellene og fettansamlingene, samt setter i gang sirkulasjonen og fjerner oppsamlet væske. Årsakene til cellulitter er jo at bindevevet er for kort og stramt, fettcellene vokser seg fast og klemmer sammen de små blodårene så sirkulasjonen hemmes.

45 min kr. 600,- 

DETOX  massasje med honning

Her er en variant av refleksterapi og bygges på kombinasjon av legende egenskaper i honning og massasje. Effektivt ved forkjølelse / hoste, nerve- og leddsmerter og stress. Kan brukes som et element i behandling av cellulitt / les - veldig kraftig måte for økning av alle prosessene i kroppen. Bedrer blodomløpet i underhuden og musklene, stimulerer stoffskiftet i indre organer og vev. Honningen absorberer toksiske stoffer og hjelper til å føre dem raskere ut av kroppen. Brukes for rensing av huden og styrkning av lymfeomløpet. Etter massasjen blir huden silkemyk. Behandlingen glatter ut knuter under huden.

45 min kr. 600,-

Kontaktinfo

Olga Hohlova

Massasje og Velvære:

Tlf  404 87 186

TILBUD GAVEKORT HOS OLGA

 

GAVEKORT 

Er du på utkikk etter den PERFEKTE HELSEBRINGENDE GAVEN?

Velg beløpet selv! HAR GAVEKORT LIGGENDE FERDIG NÅR DU KOMMER

30 min             Kr.   390,- 

45 min             Kr.   600,-

60 min             Kr.   690,-

90 min            Kr. 1 000,-

Del denne siden