Kommunale Fysioterapeuter (Driftstilskudd)

Private Fysioterapeuter - Spesialist i muskel- og skjelett fysioterapi

Magnus er utdannet fysioterapeut med spesialisering i ortopedisk medisin. Magnus har kompetanse innenfor ultralydsdiagnostikk, trykkbølgebehandling og injeksjonsbehandling.

Tlf: 969 03 148
Epost: Magnusbrekke@hotmail.no

Bestill time


Olav er utdannet fysioterapeut med spesialisering i ortopedisk medisin. Olav har kompetanse innenfor ultralydsdiagnostikk, trykkbølgebehandling og injeksjonsbehandling.

Tlf: 936 25 952
Epost: Olavtn@gmail.com


Bestill time

Psykolog

Kristin er en norsk autorisert psykolog (Cand.psychol) fra NTNU og medlem av Norsk psykologforening. Hun arbeider som en privatpraktiserende psykolog og det trengs ingen henvisning fra lege.

Tlf: 973 08 487

Akupunktør og massør

Karine Knain


Karine er akupunktør og medlem av akupunkturforeningen (MAF). Hun har studert grunnfag medisin og mellomfag i funksjonell anatomi og fysiologi. Hun har i tillegg bakgrunn som Homeopat og har bachelor i sykepleie ved OsloMet Universitet.


Tlf: 467 58708

Epost: post@kkakupunktur.no

www.kkakupunktur.no

Samtaleterapeuter

Bente har jobbet mange år som allmennlærer og kontaktlærer i grunnskolen, og som kunstlærer i Kulturskolen. Etter fullførte karriereveilederstudiet har hun jobbet selvstendig som coach og karriereveileder i Lyshaug Kompetanse.Tlf: 96 90 68 02

       48 15 70 80

Mail: post@lyshaugkompetanse.no

Yogainstruktør

Corrinne er yogainstruktør og personlig trener i yoga. Hun tilbyr yogatimer ved klinikken.


Tlf: 465 45 434
Epost: corrinnekennedy28@gmail.com

Massør

Tai Massajse

Tlf: 97346969

Sandra er utdannet fysioterapeut ved OsloMet, og har erfaring med kommunalt driftstilskudd og privat praksis fra tidligere. Hun jobber med kommunalt driftstilskudd, og pasienter prioriteres derfor i henhold til kommunens prioriteringsliste.

Tlf: 948 85 831Epost: sandrainnstoey@gmail.com

Anna er utdannet fysioterapeut med bakgrunn fra kommunal praksis samt privat praksis. Hun har videre kursing innenfor kvinnehelse, gravide samt kognitiv terapi i tillegg til allmenn fysioterapi. Anna leder gruppetrening i basseng for gravide samt har basseng grupper for andre pasientgrupper. Pasienter prioriteres iht kommunens prioriteringsliste.

Tlf: 934 61 568

Epost: anna.rognstad.post@gmail.com

Del denne siden