Akupunktur

Maria har studert medisin grunnfag og har en bachelorgrad i akupunktur fra Norges Helsehøyskole (NHCK) i Oslo, samt kompetanseutvikling gjennom hospitering ved Zhong Shan Hospital Nanjing, Kina. Hun er medlem av Akupunkturforeningen.

Maria tilbyr smertelindrende og forebyggende behandling for blant annet muskel- og skjelettlidelser, hodepine/migrene, stress, allergi, bihulebetennelse, irritabel tarm (IBS) og infertilitet. Maria tilbyr også akupuntur for gravide.

Hun benytter seg av behandlingsformene:
- Tradisjonell Kinesisk Akupunktur (TKM)
- Elektroakupunktur
- Triggerpunktbehandling
- Kopping
- Moxabehandling

Hva er akupunktur?

Akupunktur er et flere tusen år gammelt kinesisk behandlingssystem som gjennom både lang erfaring og moderne medisinsk forskning har vist seg å være en effektiv behandlingsmetode uten bivirkninger. Ved hjelp av å stikke tynne, sterile nåler i definerte punkter (akupunkturpunkter) langs kroppens energibaner (meridianer), kan akupunktøren hjelpe kroppen til å aktivere prosesser som gjør den i stand til å helbrede seg selv.

Akupunktur kan fungere som hovedbehandling ved svært mange lidelser. Ved behov for annen medisinsk behandling er akupunktur nyttig som et supplement.

Akupunktur stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser.

Akupunktøren tar sikte på å identifisere årsaken til sykdommen/symptomet eller plagen man måtte ha, og dermed rette behandlingen mot årsaken til symptomene. Akupunktøren jobber med den såkalte Qi, som er den livgivende energien som flyter gjennom alle mennesker, ved å identifiserer hvordan denne energien er ute av balanse eller blokkert, og så bruke tynne sterile nåler eller varmende moxa i akupunkturbehandlingen for å hjelpe kroppen og sinnet til bedre helse og vitalitet.
Akupunktøren gir deg en svært individuell behandlingsplan basert på kunnskap om akupunktur etter flere års utdanning, kombinert med informasjon om deg som person, og hva du søker hjelp for.

KONTAKTINFO:

Maria Madelaine Holtuin treffes på:

tlf. 902 61 473  

e-post: akupunktur.maria@gmail.com

 

Del denne siden